ARCHITECTURE LIGHTING FURNITURE
EN - MK
salon29

String Lights

Smart Living

4.5 метри кабел со 10 фасонки за Е27 сијалици - 2900 ден.Комплетна понуда со 10 лед димабилни сијалици - 6850 ден.

2900 / 6850 den.
vat 18% incl.