Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 12 24 36 48
категории
 • Странични табли
Филтер по цена

  KARE Странична плоча Grace 160x78cm

  113,700 ден
  • евра: 1,819.20 €
  Димензии (В/Ш/Д): 78 x 160 x 45 cm. Тежина: 84 кг. Број на производ: 86463.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Шведска табла со матено бело 160x34x75cm

  18,200 ден
  • евра: 291.20 €
  Димензиите на производот: (Д/Ш/В): 160 x 34 x 75 cm. Тежина: 32.2 кг. Материјал: дрво.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Шкаф Scandy 170x45x80cm

  21,900 ден
  • евра: 350.40 €
  Димензиите на производот: 170х45х80 см. Тежина: 36.5 кг. Материјал: медијапан, метал, иверка со 3D облога од хартија-дрво.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  КАРЕ Шифра Бербер 160х75см

  95,800 ден
  • евра: 1,532.80 €
  Димензии (В/Ш/Д): 75 x 160 x 38 см.
  Тежина: 53.5 кг.
  Број на производ: 87260
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Кабинет Биг Клара 180х42х80см

  21,240 ден
  • евра: 339.84 €
  Димензии: Тежина: 53.5 кг. Должина: 180 см. Ширина: 42 см. Висина: 80 см. Материјал: иверица со меламинска обвивка
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓