Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 12 24 36 48
категории
 • ТВ кабинети
Филтер по цена

  Кабинет за ТВ Cambridge Yellow 120.5х58.5х40см

  16,700 ден
  Материјал: челик. Димензии (Д/Ш/В): 120.5 x 40 x 58.5 cm.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Кабинет за ТВ Cambridge White 120.5х58.5х40см

  16,700 ден
  Материјал: челик. Димензии (Д/Ш/В): 120.5 x 40 x 58.5 cm.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Кабинет за ТВ ќоше 150x39x49cm

  Оригиналната цена беше: 14,400 ден.Тековната цена е: 12,240 ден.
  Димензии на производот: 150x39x49cm