Покажува еден резултат

Прикажи 12 24 36 48
категории

KARE Deco Figurine Asia Gold

6,760 ден
  • евра: 108.16 €
Материјал: камени садови застаклени, 1200 x 1300 °C керамичка температура на горење
Димензии (В/Ш/Д): 42 x 29 x 22 сантиметри
Тежина: 2.5 кг
Број на производ: 61639