Покажува еден резултат

Blueair DustMagnet™ 5210i

491 
Blueair DustMagnet™ 5210i Дизајниран за живот со помалку чистење Прочистувачот на воздух DustMagnet™ тивко филтрира 99,9% * од прашината во