Прикажани 1-24 на 117 резултати

Прикажи 12 24 36 48
категории
Филтер по цена

  Вазна Khloe Mint 9.2×8.8×18.6cm

  990 ден
  • евра: 15.84 €
  Материјал: порцелан.
  Димензии (Д/Ш/В): 9.2 x 8.8 x 18.6 cm.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Деко послужавник Kandy бел мермер 30x26cm

  1,720 ден
  • евра: 27.52 €
  Материјал: мермер. Димензии (Д/Ш/В): 30 x 26.25 x 1.5 cm. Тежина: 2.87 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Часовник за маса Kaled Blue 10.8x12cm

  850 ден
  • евра: 13.60 €
  Материјали: метал, стакло. Димензии: Ø10.8 x 12 cm. Тежина: 0.5 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Контури на ѕидно огледало со закачалка 50×4.5x63cm 

  4,700 ден
  • евра: 75.20 €
  Материјали: челик, стаклено огледало. Дијаметар на огледалото: Ø50 cm. Димензии (Д/Ш/В): 50 x 4.5 x 63 cm. Тежина: 3.5 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Огледало Namita Gold 59x54cm

  3,200 ден
  • евра: 51.20 €
  Материјал: метал и стакло. Димензии: Ø59 x 2,5 x 54 cm. Тежина: 2.9 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Огледало планета бронза Ø50cm

  3,400 ден
  • евра: 54.40 €
  Материјал: челик, медијапан и стакло. Големина на огледалото: Ø49 cm. Димензии: Ø50 x 1.5 cm. Тежина: 3.15 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Ѕидно огледало Nucleos Gold Ø60cm

  3,650 ден
  • евра: 58.40 €
  Материјал: челик, медијапан и стакло. Големина на огледалото: Ø59 cm. Димензии: Ø60 x 1.5 cm. Тежина: 4.59 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Ѕидно огледало Nucleos црно 50cm

  2,800 ден
  • евра: 44.80 €
  Материјал: челик, медијапан и стакло. Големина на огледалото: ø49 cm. Димензии: Ø50 x 1.5 cm. Тежина: 3.3 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Подно огледало Хариет Греј 165х50см

  9,900 ден
  • евра: 158.40 €
  Материјал: челик. Димензии на огледалото: 41x126 cm. Димензии на огледалото (со рамка, Ш/Ш/В): 55 x 46-100 x 170 cm. Тежина: 9 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Решетка за палта Хариет Греј 170х55х46см

  10,500 ден
  • евра: 168.00 €
  Материјал: челик Димензии (Д/Ш/В): 55 x 46 x 170 цм. Тежина: 15 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Ноќно кремасто 39.5х35х48.5см

  6,550 ден
  • евра: 104.80 €
  Материјал: МДФ Димензии (Д/Ш/В): 39.5 x 35 x 48.5 cm. Тежина: 5 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Полица за книги кремасто бела 56х36х105.5см

  16,500 ден
  • евра: 264.00 €
  Материјал: МДФ Димензии (Д/Ш/В): 56 x 36 x 105,5 цм. Тежина: 20.5 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Полица за книги Line Glass 40x30x100.5cm

  10,800 ден
  • евра: 172.80 €
  Материјал: дрво, калено стакло. Димензии (Д/Ш/В): 40 x 30 x 100,5 цм. Тежина: 19.26 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Конзола Rhome White

  31,800 ден
  • евра: 508.80 €
  Материјал: дрво Димензии (L/Ш/В): 120 x 40 x 80 см. Тежина: 20.5 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Чаир Сиена Греј

  12,500 ден
  • евра: 200.00 €
  Материјали: иверица, челик, полиестер. Димензии (Д/Ш/В): 57 x 60 x 80 cm. Тежина: 8.5 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Чаир Сиена Грин 

  12,400 ден
  • евра: 198.40 €
  Материјали: иверица, челик, полиестер. Димензии (Д/Ш/В): 57 x 60 x 80 cm. Тежина: 8.5 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Кабинет за ТВ Cambridge Yellow 120.5х58.5х40см

  16,700 ден
  • евра: 267.20 €
  Материјал: челик. Димензии (Д/Ш/В): 120.5 x 40 x 58.5 cm.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Кабинет за ТВ Cambridge White 120.5х58.5х40см

  16,700 ден
  • евра: 267.20 €
  Материјал: челик. Димензии (Д/Ш/В): 120.5 x 40 x 58.5 cm.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Кабинет Cambridge Blue 185cm

  19,950 ден
  • евра: 319.20 €
  Материјал: челик Димензии (Д/Ш/В): 46 x 38 x 185 cm.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Кабинет Кембриџ Жолта 185см

  19,950 ден
  • евра: 319.20 €
  Материјал: челик Димензии (Д/Ш/В): 46 x 38 x 185 cm.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Кабинетот Кембриџ Грин

  8,850 ден
  • евра: 141.60 €
  Материјал: Челик. Димензии (L/W/H): 40 x 35 x 76 см.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Кабинетот Кембриџ Пинк

  8,850 ден
  • евра: 141.60 €
  Материјал: Челик. Димензии (L/W/H): 40 x 35 x 76 см.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Кабинетот Кембриџ Вајт

  8,850 ден
  • евра: 141.60 €
  Материјал: Челик. Димензии (L/W/H): 40 x 35 x 76 см.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Масичка за кафе Кетаки 2 Сет Беж/Теракота

  12,300 ден
  • евра: 196.80 €
  Материјали: Челик обоен со епоксиден прав Димензии - Помала маса: Ø43 cm, h= 41.5 cm. Поголема маса: Ø48 cm, h= 46.5 cm.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓