Покажува еден резултат

Прикажи 12 24 36 48
категории

KARE светилка за приврзок Монте Карло Сет

36,760 ден
Материјал: Рамка: челична сатенска завршна обработка, Нијанса: Стакло во боја, 70 cm Должина на жица, 30 x 16 cm Ø Сенка, 4 x 8 cm Ø Настрешница, жица пластична покриена транспарентна, Испорака Делумно демонтирана