Покажува еден резултат

Прикажи 12 24 36 48
категории

KARE Колекционер за кафе црн

27,800 ден
Материјал: Корпус: ела цврсто дрво Лакирано, Рамка: Лакирана иверица, маса: Стаклено зацврстено безбедносно стакло проѕирно, Рачка: челик обложена со никел, Нозе: челик обложена со прав, 5 kg Макс. носивост, Срушена испорака, Одржување и чистење: чл. бр.25002 Чистач на мебел
Димензии (В/Ш/Д): 45 x 122 x 45 сантиметри
Тежина: 20.8 кг
Број на производ: 84107