Прикажани 1-24 на 79 резултати

Прикажи 12 24 36 48
категории
Филтер по цена

  KARE Bookend Rabbit (2/сет)

  2,700 ден
  Материјал: обоен бетонски цемент, рачно изработен, Секое парче уникатно
  Мерки (В/Ш/Д): 20 x 12 x 10.5 сантиметри Тежина: 3 kg Број на производ: 54859
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  КАРЕ Сцена за вазна 18см

  4,700 ден
  Материјал: 100% керамика доломит застаклена, рачно изработена, секое парче уникатно
  Мерки (В/Ш/Д): 18 x 26 x 18 сантиметри Тежина: 1.13 kg Број на производ: 55045
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  КАРЕ Деко Тегла Циркус 26см

  4,000 ден
  Материјал: Керамика доломит застаклена
  Мерки (В/Ш/Д): 25.8 x 11 x 11.5 сантиметри Тежина: 0.5 kg Број на производ: 52960
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  KARE Деко тегла кукла 26cm

  2,800 ден
  Материјал: Керамика доломит застаклена
  Мерки (В/Ш/Д): 25.5 x 10.4 x 10.4 сантиметри Тежина: 0.5 kg Број на производ: 52961
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  KARE Deco Object Hot Lips 26cm

  3,700 ден
  Материјал: полирезин
  Мерки (В/Ш/Д): 25.5 x 20.5 x 14 сантиметри Тежина: 1.5 kg Број на производ: 54808
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  КАРЕ Васе Фавола Лејди 30см

  4,900 ден
  Материјал: стаклен доломит, делумно рачна работа
  Мерки (В/Ш/Д): 30 x 19 x 19 сантиметри Тежина: 1.67 kg Број на производ: 55004
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  KARE Deco Bowl Jade сребрена 31x29cm

  7,890 ден
  Димензии (В/Ш/Д): 10 x 30.5 x 29 сантиметри Материјал: анодизиран алуминиум, рачно изработен
  Тежина: 2 кг Број на производ: 54177
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  KARE Bookend Smart Doggo (2/сет)

  7,400 ден
  Димензии (В/Ш/Д): 17 x 32 x 12 сантиметри Материјал: алуминиумски обложен во прав, рачно изработен, секој мир уникатен
  Тежина: 1.57 кг Број на производот: 54093
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  KARE Deco Bowl Jade Gold 31x29cm

  9,200 ден
  Димензии (В/Ш/Д): 10 x 30.5 x 29 сантиметри Материјал: анодизиран алуминиум, рачно изработен
  Тежина: 2 кг Број на производот: 53982
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  KARE Deco Bowl Happy Elephant 20x18cm

  2,800 ден
  Димензии (В/Ш/Д): 4 x 20 x 18 сантиметри Материјал: алуминиумски никел, не е погоден за микробранови, не може да се мие во машина за садови
  Тежина: 0.38 кг Број на производот: 55281
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  KARE Deco Bowl Honey Bee 47x36cm

  Оригиналната цена беше: 9,800 ден.Тековната цена е: 7,840 ден.
  Димензии (В/Ш/Д): 13 x 47 x 36 сантиметри Материјал: алуминиумски никел, не е погоден за микробранови, не може да се мие во машина за садови
  Тежина: 2 кг Број на производот: 55282
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  KARE Wine Cooler Happy Elephants

  Оригиналната цена беше: 14,200 ден.Тековната цена е: 11,360 ден.
  Димензии (В/Ш/Д): 34 x 24 x 23 сантиметри Материјал: алуминиумски никел, 4500 ml Количина на полнење, не може да се мие во машина за садови
  Тежина: 2.05 кг Број на производот: 55288
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  KARE држач за слушалки злато металик

  3,300 ден
  Димензии (В/Ш/Д): 29 x 21 x 21 сантиметар Материјал: рециклирано лакирано
  Тежина: 2.1 кг Број на производот: 53397
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Апстрактен лав со фигурина KARE Деко

  9,540 ден
  Димензија: 19.5x43x29.8cm Тежина (кг):2.6
  Број на производ:53651
  материјал:полирезини
  Боја:злато
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  KARE Deco Figur Flamingo Road 75cm

  9,200 ден
  Материјал: Основа: лакиран челик, Објект: полирезин, рачно изработен
  Димензии (В/Ш/Д): 75 x 34 x 16 сантиметри
  Тежина: 3 кг
  Број на производ: 63946
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Објектен телескоп KARE Deco Сребрен часовник 49cm

  21,600 ден
  Димензии (В/Ш/Д): 49 x 30.5 x 24 сантиметри Материјал: Објект: челик обложен, стакло: проѕирно стакло, рамка: алуминиумски никел, срушен, кварцно движење
  Тежина: 1.14 кг Број на производ: 55311
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  KARE Послужавник Ego Rhino 30x20cm

  2,200 ден
  Димензии (В/Ш/Д): 1 x 30 x 20 сантиметри Материјал: челик обложен со прав + клизми, рачно изработен, секој мир уникатен
  Тежина: 0.45 кг Број на производ: 55194
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  KARE Deco вага за предмети 23cm

  6,500 ден
  Димензии (В/Ш/Д): 22.5 x 17 x 7.4 сантиметри Материјал: Објект: месинг обложен со никел, делумно демонтиран
  Тежина: 0.35 кг Број на производ: 55315
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  KARE Deco Object Daisy Head Gold 19cm

  2,000 ден
  Димензии (В/Ш/Д): 19.4 x 14.8 x 10 сантиметри Материјал: полирезин
  Тежина: 0.45 кг Број на производ: 53384
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Деко Објект Морска трева 40см

  2,820 ден
  димензии: Должина: 80cm Ширина: 3cm Висина: 40cm

  KARE Деко Фигурина Горила Панч 25см

  3,140 ден
  Материјал: полирезин
  Мерки (В/Ш/Д): 25 x 14.5 x 9 сантиметри Тежина: 0.55 kg Број на производ: 54786
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  KARE Deco Figurine Gentleman Deer 32cm

  4,160 ден
  Материјал: полирезин, секој мир уникатен, делумно рачна работа
  Мерки (В/Ш/Д): 32 x 17 x 15.5 сантиметри Тежина: 1 kg Број на производ: 54848
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  KARE Vase Amore Orange (2/дел)

  2,210 ден
  Материјал: Стакло обоено, рачно изработено, Секој мир уникатен, Делумно демонтиран
  Мерки (В/Ш/Д): 25.5 x 8.5 x 8.5 сантиметри Тежина: 0.16 kg Број на производ: 55498
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  КАРЕ Ваза Amore Blue 20cm

  2,210 ден
  Материјал: Стакло обоено, рачно изработено, Секој мир уникатен
  Мерки (В/Ш/Д): 20 x 8 x 8 сантиметри Тежина: 0.29 kg Број на производ: 55499
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓