Се прикажуваат сите 11 резултати

Прикажи 12 24 36 48
категории
Филтер по цена

  KARE Deco Object Lady Balboa 68cm

  32,100 ден
  • евра: 513.60 €
  Димензии (В/Ш/Д): 68 x 40 x 50 сантиметри Материјал: Објект: полирезин, рачно изработен
  Тежина: 6.5 кг Број на производот: 54253
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  KARE Deco Object Athletic 33cm

  7,400 ден
  • евра: 118.40 €
  Димензии (В/Ш/Д): 33 x 27 x 22 сантиметри Материјал: Објект: полирезин, Основа: полирезин, Рачно изработен, Секој мир уникатен
  Тежина: 1.75 кг Број на производ: 53252
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  KARE Деко Фигурина Јога зајаче 10см

  2,200 ден
  • евра: 35.20 €
  Димензии (В/Ш/Д): 9.5 x 9.5 x 9.5 сантиметри Материјал: лакиран алуминиум, рачно изработен, секој мир уникатен
  Тежина: 0.16 кг Број на производот: 54462
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  КАРЕ Деко Фигурина Ангел прасе 20см

  2,200 ден
  • евра: 35.20 €
  Димензии (В/Ш/Д): 19.5 x 19 x 12.5 сантиметри Материјал: Објект: полирезин, Секој мир уникатен, Рачно насликан, Делумно рачна работа
  Тежина: 0.75 кг Број на производот: 54596
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  KARE Deco Figurine Pop Headless Angel Red 34cm

  5,100 ден
  • евра: 81.60 €
  Димензии (В/Ш/Д): 33.5 x 17.5 x 21 сантиметри Материјал: Објект: полирезин, Секој мир уникатен, Рачно насликан, Делумно рачна работа
  Тежина: 1.33 кг Број на производот: 54607
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  KARE Deco Figurine Glam Gorilla 26cm

  4,000 ден
  • евра: 64.00 €
  Димензии (В/Ш/Д): 26 x 18.5 x 18.5 сантиметри Материјал: Објект: полирезин, Секој мир уникатен, Рачно насликан, Делумно рачна работа
  Тежина: 1.16 кг Број на производот: 54849
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  KARE Deco Figurine Pop Athena Green 29cm

  2,000 ден
  • евра: 32.00 €
  Димензии (В/Ш/Д): 29 x 9 x 8.5 сантиметри Материјал: Објект: полирезин, Секој мир уникатен, Рачно насликан, Делумно рачна работа
  Тежина: 0.67 кг Број на производот: 54606
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Апстрактен лав со фигурина KARE Деко

  9,540 ден
  • евра: 152.64 €
  Димензија: 19.5x43x29.8cm Тежина (кг):2.6
  Број на производ:53651
  материјал:полирезини
  Боја:злато
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  KARE Послужавник Его Петел 49x30cm

  4,300 ден
  • евра: 68.80 €
  Димензии (В/Ш/Д): 3 x 49 x 30 сантиметри Материјал: челик обложен со прав + клизми, рачно изработен, секој мир уникатен
  Тежина: 1.77 кг Број на производ: 55192
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Керамичка вазна девојка Менди

  2,880 ден
  • евра: 46.08 €
  Керамичка вазна Girl Mandy Керамичка вазна Girl Mandy – нашите омилени „Лица“ на сите времиња. Оваа вазна е смешно убава, многу

  Херој на растенијата за деко тенџере

  4,600 ден
  • евра: 73.60 €
  Деко тенџере Растение херој Деко тенџере Растение Херој- Растение во саксии 63x55x90cm Обновете го вашиот простор со ноти на зелена боја! Декоративни растенија