Покажува еден резултат

Прикажи 12 24 36 48
категории

КАРЕ Бар Количка Фења

20,300 ден
  • евра: 324.80 €
Материјал: лакиран челик, носивост: 30 kg макс. оптоварување. Димензии (В/Ш/Д): 75 x 68 x 33 cm. Тежина: 4.5 кг. Број на производ: 85809
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓