Прикажани 1-24 на 220 резултати

Прикажи 12 24 36 48
категории
Филтер по цена

  Ottoman Boucle Boucle

  Оригиналната цена беше: 19,000 ден.Тековната цена е: 15,200 ден.
  • евра: 243.20 €
  Материјал: букул ткаенина. Димензии (Д/Ш/В): 111 x 76 x 45 cm.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Софа тело Boucle

  Оригиналната цена беше: 67,900 ден.Тековната цена е: 54,320 ден.
  • евра: 869.12 €
  Материјал: букул ткаенина. Димензии (Д/Ш/В): 233 x 105 x 75 cm.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Софа Хермон

  Оригиналната цена беше: 93,500 ден.Тековната цена е: 74,800 ден.
  • евра: 1,196.80 €
  Материјал: ткаенина, дрво. Димензии (Д/Ш/В): 200 x 100 x 88 cm. Боја: бронзена портокалова.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Софа Серена

  Оригиналната цена беше: 58,500 ден.Тековната цена е: 46,800 ден.
  • евра: 748.80 €
  Димензии (Д/Ш/В): 224 x 104 x 67 cm. Тежина: 68.75 кг. Материјал: ткаенина
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Кралот на фотелја

  Оригиналната цена беше: 37,800 ден.Тековната цена е: 28,860 ден.
  • евра: 461.76 €
  Димензии (Д/Ш/В): 90 x 87 x 96 cm. Тежина: 20.7 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Фотелја Хермес

  Оригиналната цена беше: 33,670 ден.Тековната цена е: 24,570 ден.
  • евра: 393.12 €
  Димензии (Д/Ш/В): 74 x 85 x 81 cm. Материјал: еко кожа. Тежина: 19.5 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Софа Хермес

  Оригиналната цена беше: 83,700 ден.Тековната цена е: 58,590 ден.
  • евра: 937.44 €
  Димензии (Д/Ш/В): 233 x 90 x 72 cm. Материјал: еко кожа. Тежина: 78.1 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Софа мед букле

  Оригиналната цена беше: 87,900 ден.Тековната цена е: 59,900 ден.
  • евра: 958.40 €
  Димензии (Д/Ш/В): 236 x 108 x 77 cm. Материјал: букул ткаенина. Тежина: 48.5 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Кашмир за кревет 160х200см

  69,900 ден
  • евра: 1,118.40 €
  Материјал: лесонит (МДФ), челик, полиестер. Димензии: 160 x 200 cm. Тежина: 50 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Софа Сантана Беж кадифе 210х80х75см

  Оригиналната цена беше: 26,500 ден.Тековната цена е: 18,550 ден.
  • евра: 296.80 €
  Димензиите на производот: 210х80х75 см Материјал: кадифена ткаенина Боја: беж
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Софа долче карирана 210х80х75см

  26,500 ден
  • евра: 424.00 €
  Материјал: ткаенина. Димензии на производот: 210х80х75 см.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Софа Долче Беж 210х80х75см

  Оригиналната цена беше: 26,500 ден.Тековната цена е: 18,550 ден.
  • евра: 296.80 €
  Димензиите на производот: 210х80х75 см Материјал: ткаенина Боја: беж
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Ноќно кремасто 39.5х35х48.5см

  6,550 ден
  • евра: 104.80 €
  Материјал: МДФ Димензии (Д/Ш/В): 39.5 x 35 x 48.5 cm. Тежина: 5 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Полица за книги кремасто бела 56х36х105.5см

  16,500 ден
  • евра: 264.00 €
  Материјал: МДФ Димензии (Д/Ш/В): 56 x 36 x 105,5 цм. Тежина: 20.5 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Полица за книги Line Glass 40x30x100.5cm

  10,800 ден
  • евра: 172.80 €
  Материјал: дрво, калено стакло. Димензии (Д/Ш/В): 40 x 30 x 100,5 цм. Тежина: 19.26 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Конзола Rhome White

  31,800 ден
  • евра: 508.80 €
  Материјал: дрво Димензии (L/Ш/В): 120 x 40 x 80 см. Тежина: 20.5 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Чаир Сиена Греј

  12,500 ден
  • евра: 200.00 €
  Материјали: иверица, челик, полиестер. Димензии (Д/Ш/В): 57 x 60 x 80 cm. Тежина: 8.5 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Чаир Сиена Грин 

  12,400 ден
  • евра: 198.40 €
  Материјали: иверица, челик, полиестер. Димензии (Д/Ш/В): 57 x 60 x 80 cm. Тежина: 8.5 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Кабинет за ТВ Cambridge Yellow 120.5х58.5х40см

  16,700 ден
  • евра: 267.20 €
  Материјал: челик. Димензии (Д/Ш/В): 120.5 x 40 x 58.5 cm.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Кабинет за ТВ Cambridge White 120.5х58.5х40см

  16,700 ден
  • евра: 267.20 €
  Материјал: челик. Димензии (Д/Ш/В): 120.5 x 40 x 58.5 cm.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Кабинет Cambridge Blue 185cm

  19,950 ден
  • евра: 319.20 €
  Материјал: челик Димензии (Д/Ш/В): 46 x 38 x 185 cm.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Кабинет Кембриџ Жолта 185см

  19,950 ден
  • евра: 319.20 €
  Материјал: челик Димензии (Д/Ш/В): 46 x 38 x 185 cm.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Кабинетот Кембриџ Грин

  8,850 ден
  • евра: 141.60 €
  Материјал: Челик. Димензии (L/W/H): 40 x 35 x 76 см.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Кабинетот Кембриџ Пинк

  8,850 ден
  • евра: 141.60 €
  Материјал: Челик. Димензии (L/W/H): 40 x 35 x 76 см.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓