Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 12 24 36 48
категории
Филтер по цена

  КАРЕ Ваза Арт Пастелно Сребрена 14см

  2,800 ден
  Материјал: Лакирано стакло, рачно изработено
  Мерки (В/Ш/Д): 14 x 19 x 19 сантиметри Тежина: 0.75 kg Број на производ: 53233
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  КАРЕ Ваза Арт Пастелно Сина 17см

  3,280 ден
  Материјал: Лакирано стакло, рачно изработени димензии (В/Ш/Д): 17 x 18 x 18 сантиметри
  Тежина: 0.75 кг Број на производ: 53235
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  КАРЕ Ваза Арт Пастел Црвена 17см

  3,280 ден
  Материјал: Лакирано стакло, рачно изработени димензии (В/Ш/Д): 17 x 18 x 18 сантиметри
  Тежина: 0.75 кг Број на производ: 53234
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓