Прикажани 1-24 на 1232 резултати

Прикажи 12 24 36 48
категории
Филтер по цена

  Софа Серена

  Оригиналната цена беше: 58,500 ден.Тековната цена е: 46,800 ден.
  • евра: 748.80 €
  Димензии (Д/Ш/В): 224 x 104 x 67 cm. Тежина: 68.75 кг. Материјал: ткаенина
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Софа Чоко

  Оригиналната цена беше: 64,170 ден.Тековната цена е: 49,900 ден.
  • евра: 798.40 €
  Димензии (Д/Ш/В): 225 x 100 x 64 cm. Тежина: 66.1 кг. Боја: кафена
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Кралот на фотелја

  Оригиналната цена беше: 37,800 ден.Тековната цена е: 28,860 ден.
  • евра: 461.76 €
  Димензии (Д/Ш/В): 90 x 87 x 96 cm. Тежина: 20.7 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Фотелја Хермес

  Оригиналната цена беше: 33,670 ден.Тековната цена е: 24,570 ден.
  • евра: 393.12 €
  Димензии (Д/Ш/В): 74 x 85 x 81 cm. Материјал: еко кожа. Тежина: 19.5 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Софа Хермес

  Оригиналната цена беше: 83,700 ден.Тековната цена е: 58,590 ден.
  • евра: 937.44 €
  Димензии (Д/Ш/В): 233 x 90 x 72 cm. Материјал: еко кожа. Тежина: 78.1 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Фотелја Honey Boucle

  Оригиналната цена беше: 38,900 ден.Тековната цена е: 25,120 ден.
  • евра: 401.92 €
  Димензии (Д/Ш/В): 90 x 90 x 75 cm. Материјал: букул ткаенина. Тежина: 26 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Софа мед букле

  Оригиналната цена беше: 87,900 ден.Тековната цена е: 59,900 ден.
  • евра: 958.40 €
  Димензии (Д/Ш/В): 236 x 108 x 77 cm. Материјал: букул ткаенина. Тежина: 48.5 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Кашмир за кревет 160х200см

  69,900 ден
  • евра: 1,118.40 €
  Материјал: лесонит (МДФ), челик, полиестер. Димензии: 160 x 200 cm. Тежина: 50 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Софа Сантана Беж кадифе 210х80х75см

  Оригиналната цена беше: 26,500 ден.Тековната цена е: 18,550 ден.
  • евра: 296.80 €
  Димензиите на производот: 210х80х75 см Материјал: кадифена ткаенина Боја: беж
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Софа долче карирана 210х80х75см

  26,500 ден
  • евра: 424.00 €
  Материјал: ткаенина. Димензии на производот: 210х80х75 см.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Софа Долче Беж 210х80х75см

  Оригиналната цена беше: 26,500 ден.Тековната цена е: 18,550 ден.
  • евра: 296.80 €
  Димензиите на производот: 210х80х75 см Материјал: ткаенина Боја: беж
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Вазна Khloe Mint 9.2×8.8×18.6cm

  990 ден
  • евра: 15.84 €
  Материјал: порцелан.
  Димензии (Д/Ш/В): 9.2 x 8.8 x 18.6 cm.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Деко послужавник Kandy бел мермер 30x26cm

  1,720 ден
  • евра: 27.52 €
  Материјал: мермер. Димензии (Д/Ш/В): 30 x 26.25 x 1.5 cm. Тежина: 2.87 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Часовник за маса Kaled Blue 10.8x12cm

  850 ден
  • евра: 13.60 €
  Материјали: метал, стакло. Димензии: Ø10.8 x 12 cm. Тежина: 0.5 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Контури на ѕидно огледало со закачалка 50×4.5x63cm 

  4,700 ден
  • евра: 75.20 €
  Материјали: челик, стаклено огледало. Дијаметар на огледалото: Ø50 cm. Димензии (Д/Ш/В): 50 x 4.5 x 63 cm. Тежина: 3.5 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Огледало Namita Gold 59x54cm

  3,200 ден
  • евра: 51.20 €
  Материјал: метал и стакло. Димензии: Ø59 x 2,5 x 54 cm. Тежина: 2.9 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Огледало планета бронза Ø50cm

  3,400 ден
  • евра: 54.40 €
  Материјал: челик, медијапан и стакло. Големина на огледалото: Ø49 cm. Димензии: Ø50 x 1.5 cm. Тежина: 3.15 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Ѕидно огледало Nucleos Gold Ø60cm

  3,650 ден
  • евра: 58.40 €
  Материјал: челик, медијапан и стакло. Големина на огледалото: Ø59 cm. Димензии: Ø60 x 1.5 cm. Тежина: 4.59 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Ѕидно огледало Nucleos црно 50cm

  2,800 ден
  • евра: 44.80 €
  Материјал: челик, медијапан и стакло. Големина на огледалото: ø49 cm. Димензии: Ø50 x 1.5 cm. Тежина: 3.3 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Подно огледало Хариет Греј 165х50см

  9,900 ден
  • евра: 158.40 €
  Материјал: челик. Димензии на огледалото: 41x126 cm. Димензии на огледалото (со рамка, Ш/Ш/В): 55 x 46-100 x 170 cm. Тежина: 9 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Решетка за палта Хариет Греј 170х55х46см

  10,500 ден
  • евра: 168.00 €
  Материјал: челик Димензии (Д/Ш/В): 55 x 46 x 170 цм. Тежина: 15 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Ноќно кремасто 39.5х35х48.5см

  6,550 ден
  • евра: 104.80 €
  Материјал: МДФ Димензии (Д/Ш/В): 39.5 x 35 x 48.5 cm. Тежина: 5 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Полица за книги кремасто бела 56х36х105.5см

  16,500 ден
  • евра: 264.00 €
  Материјал: МДФ Димензии (Д/Ш/В): 56 x 36 x 105,5 цм. Тежина: 20.5 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓

  Полица за книги Line Glass 40x30x100.5cm

  10,800 ден
  • евра: 172.80 €
  Материјал: дрво, калено стакло. Димензии (Д/Ш/В): 40 x 30 x 100,5 цм. Тежина: 19.26 кг.
  • За повеќе информации погледнете го описот подолу ↓