Денешниот мебел е сè што го прави модерниот дизајн подостапен – нови, иновативни визуелни светлосни парчиња, кои ни помагаат да живееме удобно. Па затоа, добредојдовте во Smart Living. Лесни, удобни, еколошки и со вкус се само некои од зборовите што се користат за да се опишат нашите производи.

Smart Living е нов концепт, кој носи осветлување, мебел и декоративен хардвер во една прекрасна продавница. Се дефинираме себеси како архитектонско идејно студио плус продавница за мебел и осветлување. Наспроти популарното верување дека мебелот се купува како финализиран производ, ова концептно студио им нуди на своите клиенти персонализирани услуги, обидувајќи се соодветно да одговараат на потребите на клиентот со нивниот архитектонски израз. Овде можете да добиете проекти за осветлување од најинтелигентните компании за осветлување од Италија, Германија и Шпанија, софистициран дизајн на мебел и додатоци за декорирање за вашиот дом или канцеларија.

Покрај креативноста и иновативноста, Smart Living нуди инспирација. Во сопственост на млада, образована и добро информирана брачна двојка, која служи како ресурс за учење и стилски водич за современите познавачи со извор на производи од целиот свет и со широк спектар на дизајнери, од нови таленти до реномирани имиња на индустрии.

Застанете на брз шопинг, сигурни сме дека ќе најдете интересен стол или ламба што совршено одговара на внатрешноста на вашиот дом.