Showing the single result

Blueair DustMagnet™ 5440i

30,450 ден
  • EUR: 487.07 €
Blueair DustMagnet™ 5440i Дизајниран за живот со помалку чистење Прочистувачот на воздух DustMagnet™ тивко филтрира 99,9% * од прашината во