Внимателно прочитајте ги следниве услови на користење пред да нарачате какви било производи од нас. Со нарачка на кој било наш производ, Вие се согласувате да бидете обврзани со овие услови и правила.

Со правење нарачка кај нас, се согласувате дека имате над 18 години или имате дозвола од родител / старател да купите производ од нас. Следниве услови се применуваат на сите нарачки направени на www.smartliving.mk. Овие услови не влијаат на Вашите законски права.

ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

Сите лични информации што ни ги давате, ќе се користат само за да се заврши Вашата нарачка, освен ако не е поинаку одредено. Ние нема да ги користиме вашите информации на кој било друг начин, освен ако не сте ни одобриле да го сториме тоа. Вашите информации нема да бидат споделени со трети страни. За повеќе информации, видете ја нашата Политика за приватност.

ВИША СИЛА

Настани надвор од контрола на Smart Living или што не се предвидливи, ќе се сметаат за виша сила. Ова може да вклучува владино дејствување или пропуст, ново или изменето законодавство, конфликт, ембарго, пожар или поплава, саботажа, несреќа, војна, природни катастрофи, штрајкови, недостаток на испорака од добавувачи или владина одлука што влијае негативно на пазарот и производот. Во такви случаи, Smart Living ќе биде ослободен од сите обврски за исполнување на договорни договори.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Smart Living го задржува правото да измени какви било информации, вклучително и не ограничувајќи се на цени, технички спецификации, услови за купување и понуди на производи без претходно известување. Во случај на распродажба на производ, Smart Living има право да ја откаже нарачката и да го врати платениот износ. Ние секогаш ќе го известуваме клиентот за еквивалентни производи за замена доколку се достапни.

Доколку имате какви било прашања во врска со нашите услови, контактирајте на [email protected].

ПЛАЌАЊЕ

Сите производи остануваат во сопственост на Smart Living сè додека не се изврши целосна исплата. Со поставување нарачка кај нас, вие се согласувате дека имате над 18 години или имате дозвола од родител / старател да купите производ од нас. Применливата цена е таа што е поставена на датумот на кој ја нарачавте. Трошоците за испорака и плаќање се признаваат пред да се потврди купувањето. Ако од која било причина не можеме да исполниме нарачка, ќе ви се даде целосен поврат на средствата.

Сите плаќања направени на www.smartliving.mk се вршат преку портали посветени на трети страни. Ние не чуваме или немаме пристап до вашите информации за плаќање. Сите информации за плаќање поминуваат преку SSL-криптирање. За повеќе информации, прочитајте ги условите на нашиот провајдер.

ЛОКАЛНИ ДАНОЦИ

При купување на нашите производи, може да се применат локални трошоци (т.е. данок на промет, царина), во зависност од вашиот регион. Овие трошоци се на сопствен трошок на клиентот.

ПРАВА НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОПСТВЕНОСТ

Користењето на www.smartliving.mk не ви дава право на било какво авторско право или права на интелектуална сопственост во врска со содржината на страницата. Сите авторски права се заштитени според националното и меѓународното право. Секоја содржина од www.smartliving.mk може да се репродуцира или дистрибуира само со дозвола од Smart Living.